Food Truck

Música en viu

Cada dia

Al gastronòmada podràs gaudir dels millors concerts. Des d’un grup de blues que ha fet ballar a mitja Europa, a un concert acústic on es versionaran temes clàssic del jazz i el folk.

I també podrem gaudir de grups tant consagrats com els Nynadú o el duet format pel Marcel Lázara i la Júlia Arrey, que ens portaran directament al Brasil i ens faran reviure el seu viatge en bicicleta.

I durant els migdies i tardes, podreu gaudir de la millor muscia punxada per els nostres DJ.

Revisa tota la programació a la secció concerts

Concerts

Cabaret de circ

Divendres 28 Juny - de 22:00 a 23:00

En un cabaret de circ, a part d’una bona estona, no saps mai què t’hi pots trobar. Per si us voleu fer una idea del que passarà a la plaça Josep Maurí Serra, es que us hi trobareu una successió de números de circ que combinen tècniques aèries tant variades com tela, corda, straps aro, i on tot anirà lligat amb un fil conductor.

Un espectacle únic i irrepetible creat especialment pel Gastronòmada i interpretat per acròbates professionals i amateurs, la majoria vallesans i de la garriga. No us ho perdeu!

Laberints per caliues

Dissabte 29 Juny - de 11:00 a 13:00 i 18:00 a 20:00H

La gent de can xic, com cada any, ens faran un taller imaginatiu i constructiu que despertarà la imaginació dels més petits. En aquesta ocasió construirem un laberint per caliues, un laberint ple de trampes i camins sense sortida. Seràs capaç de resoldre’l?

Taller de teles acrobàtiques

Dissabte 29 Juny de 11h a 13h

Si ets dels que sempre ha volgut volar i t’ha fascinat el món del circ, et proposem un taller de teles acrobàtiques, on aprendrem la base d’aquest món, fent les primeres pujades i figures. Treu el saltimbanqui que portes dins!

Els El taller està orientat a infants (a partir de 8 anys i sempre acompanyats dels seus progenitors) i a adults. Cal fer inscripció ja que les places son limitades. Hi haurà un grup d'adults (de 11 a 12) i un d'infants (de 12 a 13)

El preu d'aquest taller serà de 4€ .

Inscripcions

Aprèn a fer cafè de filtre

Dissabte 29 Juny de 11h a 12h

No saps que és un aeropress? No coneixes el v60? Encara no has tastat la nova revolució en el món del cafè. Vine a descobrir totes les virtuts del cafè d’especialitat de la mà del barista de Dalston coffee, i aprèn a fer el millor cafè possible a casa.

El preu d'aquest taller serà de 4€. Places limitades.

Inscripcions

Classe oberta de ioga

Dissabte 29 de Juny de 12:00 a 13:30

Practicar IOGA és iniciar un camí. Un camí que t’aporta benestar, vitalitat, calma i comprensió.  A través de la pràctica de IOGA equilibrem i harmonitzem el cos, les emocions, la ment, i aconseguim un estat de calma, pau i serenor. La pràctica va modificant la nostra vida interior, t’ensenya a viure amb tu mateix i amb els altres.

El vinyasa és una pràctica fluida en que les postures tradicionals del hatha ioga es van lligant entre sí. Durant la sessió convidarem postures estàtiques tradicionals del hatha ioga amb el dinamisme que ens aporta el vinyasa

Si mai ho has provat, et convidem a aquesta classe de Ioga Vinyasa conduida per Mariona Illa!

Important! Porta’t la teva màrfega i/o manta per realitzar l’activitat. Preu inscripció i reserva de plaça: 4 €

Inscripcions

Iniciació al Mindfulnes

Dissabte 29 de Juny a les 17:30

La gent de The Mindful room organitza una sessió d’iniciació al Mindfulness. Una filosofia de vida o conjunt de tècniques, que ens permet mantenir la nostra atenció en l’aquí i l’ara.

Habitualment, la ment viatja entre el passat i el futur; recreant el que va ser i idealitzant el que serà. El Mindfulness pretén centrar l’atenció en l’únic que es manifesta com a real en cada instant, l’ara. Tenint en compte el temps del que disposem per fer la sessió, farem una petita introducció a què és el Mindfulness i quins són els seus principis fonamentals, i experimentarem amb dues tècniques que tenen com a eix fonamental, l’atenció deliverada en el propi cos: un escàner corporal en forma de meditació guiada, i el “mindful eating”, que se centra en l’atenció plena en l’acte de menjar.

Preu inscripció i reserva de plaça: 4 €

Inscripcions

Taller familiar d’hort urbà

Dissabte 29 de Juny de 18:00 a 19:00

Qui perd els seus orígens, perd la seva identitat.

Els nostres orígens venen de la natura i ens n’allunyem cada cop més, per a què això no passi organitzem un taller d’hort urbà on els més petits de la casa aprendran a plantar i sembrar verdures de temporada en envasos reciclats.

Al final del taller s’emportaran a casa el que hagin plantat i sembrat!

Andriy Haze, el rei de la màgia divertida

Dissabte 29 Juny de 18:30 a 20:30

Els mags no són, en general, tan famosos com els futbolistes o alguns actors de sèries de televisió, tampoc tenen tanta influència com les blogueres de moda o els youtubers, però també són, en alguns casos, fenòmens de fans amb força seguidors i una aura de respecte. Hi ha mags que són grans talents naturals, estrelles del seu camp, i quan hi ha una actuació d’un d’ells, hi ha un grup fidel de fans que es mobilitzen. Un d’aquests mags és Andriy Haze, un talent nou que puja com l’escuma i que ara per ara practica un tipus de màgia divertida, propera i que engresca el públic. Jocs de mans, objectes que surten del barret, objectes extensibles... la màgia de sempre, amb un toc d’humor, però feta amb un gran poder de connexió.

Si t’agrada l’il·lusionisme, un dels mags més prestigiosos us deixarà bocabadats amb la seva màgia de prop i farà que el més habitual es transformi en quelcom extraordinari.

Taller de ratafia

Dissabte 29 de Juny de 19:00 a 20:00

Si creus que la Ratafia és part de la cultura de la nostra terra, ets seguidor incondicional del seu gust i aroma, però quan arriba el juny no saps ni com posar-t’hi, aquest taller és per a tu. Aprendràs què és la Ratafia, com fer-la, filtrar-la i degustar-la. Anima’t a venir, sortiràs amb la teva pròpia Ratafia cap a casa!

Creiem que la millor manera d'aprendre a elaborar licors casolans és a través de l'experiència pròpia, per aixó posem a la disposició del grup tot el material i ingredients necessàries per a elaborar ratafia: herbes, nous verdes, espècies, aiguardent, etc.

Preu inscripció i reserva de plaça: 12 €

Inscripcions

Resum de la programació hora per hora

400