Food Truck

Swing Shot

Divendres 15 Juny - 22:30

Swing Shot és una de les millor bandes de swing del panorama català, formats a les millors escoles de música moderna, com el Taller de Músics, ESMUC i Liceu.

Els seus membres tenen una prolífera carrera dins del panorama del jazz i el swing, i d'altres estils, com Nil Mujal, que forma part de diversos projectes, entre ells els la "Original Jazz Orquestra del Taller de Músics"; també la cantant i saxofonista Eva Fernández, que ha format part de projectes únics i originals com la "Sant Andreu Jazz Band" de la mà de Joan Chamorro.

Mediterrania Band

Divendres 15 Juny - 00:30

Mediterrania Band és el grup guanyador del concurs de grups locals organitzat per l'Ajuntament de la Garriga.

Tot i ser un grup emergent, ja han tocat a diversos punts dels països catalans, amb un directe potent i festiu, i una clara intenció de contactar de tu a tu amb el públic.

La seva proposta combina el Mestissatge Festiu amb el Reggae, el Rap, la Rumba, el Rock i altres. Amb la intenció de fer música i passar-ho bé. Un grup amb molt projecció i que de ben segur en sentireu a parlar.

DeLigth

16 de Juny de 19:30 h

DeLight és un projecte a duet que ofereix una experiència musical que va des del soul i el pop fins la música electrònica.

El repertori que ofereix DeLight està format per temes propis, i alguna versió. Cada lletra és una experiència personal i real, i cada melodia o color intenta descriure aquesta mateixa experiència i apropar-la a l'espectador d'una manera directa i humil.

El grup està format per Naima Ventura al teclat, pedal looper i cors, i la Maria Del Rio a la veu, sampler i pedal d'efectes.

Joan Miquel Oliver

16 de Juny de 22:30 a 00:00

El que va ser fundador, compositor i guitarrista d’Antònia Font, Joan Miquel Oliver, arriba al Gastronòmada per presentar el seu últim àlbum: Atlantis.

Amb aquest treball, que apareix dos anys i setanta concerts després d’enlairar el seu Pegasus (2015), Oliver obre el ventall estilístic de l’anti-folk, a l’electro, de la rumba al funk, del pop pur a tot el que es pugui imaginar.

Un concert imprescindible que farà vibrar, somiar i surfejar en càmera lenta a tot el pùblic.

Dj Buixes

16 de Juny de 21:00 a 22:30 i de 00:00 a 01:30

Per tercera edició el Gastronòmada tornarà a comptar amb en DJ Buixes, el Disjòquei resident de la plaça del silenci i que ja fa una pila d’anys (desde els temps que inspiraren Dusminguet) que volta pel món amb la seva maleta de discos i cançons.

Les seves sessions transcorren per les aigües de la world music i el reggae fins allà on es fusionen amb el dub i l’electrònica.

Actualment condueix les sessions d’”Extàtic dance” pels Països Catalans, fa de músic instrumentista i d’editor musical en broadcast.